Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

16. 04. 2018. 19:44 >> 19:37

ZVEZDA SAOPŠTILA

Enis otišao, stigli Čović i Radanov

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je danas da je sporazumno raskinuo ugovor s Dilanom Enisom, dok su crveno-bijele za predstojeću Super ligu Srbije pojačali Aleksa Radanov i Filip Čović.

Reprezentativac Srbije Aleksa Radanov, koji je bio ustupljen FMP-u, vraća se u Crvenu zvezdu s kojom ima višegodišnji ugovor.

Plejmejker Filip Čović, kapiten FMP-a, potpisao je ugovor do kraja sezone sa Zvezdom, za koju će nastupati u utakmicama Super lige. On je ove sezone u ligaškom dijelu ABA lige prosječno bilježio 15,8 poena po utakmici, uz 7,5 asistencija.

"Nema velikih riječi, ali ni puno vremena za adaptaciju, jer Super liga Srbije počinje već za dva dana. Od prethodnog odlaska prošao sam puno toga, mnogo sam iskusniji i zato mogu da kažem da je ovo velika čast za mene i da smatram da mogu da pomognem timu Crvene zvezde", rekao je Čović za sajt kluba.

Čović je za Zvezdu već igrao u sezoni 2011-2012.

"Na meni je da radim naporno i da se što prije priviknem na nove saigrače i igru ekipe. Znam praktično sve igrače u ovom timu i vjerujem da će mi zbog toga biti potrebno i manje vremena da se u potpunosti uklopim u novi sistem", dodao je on.

Zvezda je dodala i da su u toku razgovori s Milkom Bjelicom oko njegovog statusa u klubu.

"Imajući u vidu da Milko Bjelica ima ugovor s klubom do kraja sezone, u toku su razgovori s njim oko njegovog statusa u klubu, s obzirom da je u posljednje vrijeme, neke važne utakmice za klub odigrao u neočekivano slaboj formi", navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније