Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Beta; B.V.

18. 04. 2018. 09:17 >> 09:11

NBA PLEJ-OF

Toronto, Boston i Pelikansi vode 2:0

Košarkaši Toronta poveli su protiv Vašingtona sa 2:0 u prvoj rundi plej-ofa Istočne konferencije NBA lige, pošto su prošle noći pobijedili na svom terenu sa 130:119.

 

Toronto je do pobjede vodio Demar Derozan sa 37 poena, što je njegov rekord u plej-ofu.

"Nijesam izašao na teren s planom da postignem 37 poena, izašao sam sa željom da budem agresivan", rekao je Derozan poslije meča.

Njega je najbolje pratio Jonas Valančijunas sa 19 poena, dok je Kajl Lauri dodao 13 uz 12 asistencija.

Džon Vol je postigao 29, a Majk Skot 20 poena za Vašington koji će biti domaćin u utakmici broj tri koja je na programu u noći između petka i subote.

Do prednosti od 2:0 na Istoku stigao je i Boston, koji je slavio protiv Milvokija sa 120:106.

Seltiksi su vodili i sa 20 poena razlike u posljednjoj četvrtini, Milvoki se približio na 107:97 četiri minuta prije kraja, ali je domaća ekipa odgovorila serijom od 11:2 i tako prelomila meč.

Džejlen Braun je bio najefikasniji u pobjedničkom timu sa 30 poena, što je njegov rekord karijere u doigravanju, dok je u poraženom timu najbolji bio Janis Adetokumbo sa 30 poena.

Naredna utakmica igra se u noći između petka i subote u Milvokiju.

 

Košarkaši Nju Orleansa pobijedili su u gostima Portland sa 111:102 i tako poveli sa 2:0 u prvom kolu plej-ofa Zapadne konferencije.

Džru Holidej je predvodio Nju Orleans do pobjede sa 33 poena, Entoni Dejvis je dodao 22, uz 13 skokova, dok je Nikola Mirotić utakmicu završio sa 17 poena i osam skokova.

U poraženom timu se istakao Si Džej Makolum sa 22 poena.

Naredni meč je na programu u noći između četvrtka i petka.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније