Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavio: P.R. [ Beta, rtcg.me ]

18. 04. 2018. 22:25   >>  23:05

EVROLIGA

Trijumf Fenera, Žalgiris slavio u Pireju

Košarkaši Fenerbahčea pobijedili su večeras u Istanbulu Bakoniju sa 82:73 (21:11, 22:15, 22:26, 17:21), u prvoj utakmici plej-ofa Evrolige.

Aktuelnog evropskog prvaka predvodili su Bred Vonamejker sa 16 poena i pet skokova, Jan Veseli sa 13 poena i osam skokova i Džejms Naneli sa 13 poena.

U španskom timu najefikasniji je bio Tornike Šengelija sa 16 poena i šest skokova, a Rodrig Bobua postigao je 13 poena i šest skokova.

Utakmicu u Istanbulu pratio je i srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović, koji je završio sezonu u NBA ligi sa Sakramentom i došao da gleda svoj bivši klub Fenerbahče, koga sa klupe predvodi Željko Obradović.

Druga utakmica igra se u petak u Istanbulu.

Košarkaši Žalgirisu pobijedili su poslije velike drame u Pireju sa 87:78 (72:72) i poveli su u prvoj utakmici.

Tim iz Kaunasa tokom cijelog meča vodio veliku bitku s Olimpijakosom, ali su poslije produžetka obezbijedili brejk i imaju šansu da se na domaćem parketu plasiraju za Fajnal for u Beogradu.

Brendon Dejvis je bio najefikasniji u pobjedničkom timu sa 21 poenom, a pratio ga je Kevin Pangos sa 20 poena.

Kod Olimpijakosa istakao se Vasilis Spanulis sa 25 poena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније