Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Beta; B.V.

23. 04. 2018. 10:09   >>  10:03

NBA LIGA

Džejms vratio brejk, Manu za ponos Sparsa

Košarkaši Klivlenda izjednačili su na 2:2 protiv Indijane u prvom kolu plej-ofa Istočne konferencije, pošto su sinoć pobijedili sa 104:100.

 

Lebron Džejms predvodio je Kavalirse sa 32 poena, 13 skokova i sedam asistencija. To je bila njegova 100. utakmica u plej-ofu sa najmanje 30 postignutih poena. Kajl Korver postigao je 18 poena, a Džej Ar Smit i Džordan Klarkson po 12 poena.

Džejms i Korver su postigli sve poene za Klivlend u seriji od 10:2 u završnici utakmice.

"Nikada ne želite da gubite sa 1:3 u seriji, bez obzira da li je prvo kolo, ili ako si imao dovoljno sreće da prođeš u finale. To je suviše teško", rekao je Džejms.

U ekipi Indijane Domantas Sabonis bio je najefikasniji sa 19 poena. Majls Tarner i Viktor Oladipo postigli su po 17.

Peta utakmica na programu je u srijedu uveče u Klivlendu.

Košarakaši San Antonija smanjili su na 1:3 protiv Golden Stejta u prvom kolu plej-ofa Zapada, pošto su pobIJedili sa 103:90. Lamarkus Oldridž bio je najefikasniji u pobJedničkom timu sa 22 poena i 10 skokova, a dobru partiju prikazao je i Manu Đinobili koji je postigao 18 poena.

San Antonio je tako ostao u plej-ofu, a ekipu ponovo nije predvodio trener Greg Popović, kome je umrla supruga. Na klupi je sjedio njegov prvi pomoćnik Etore Mesina.

U ekipi aktuelnog šampiona najefikasniji je bio Kevin Durant sa 34 poena i 13 skokova. Klej Tompson postigao je 12, a Šon Livingston 10 poena.

Košarkaši Vašingtona izjednačili su protiv Toronta na 2:2 u prvom kolu plej-ofa Istoka, pošto su pobijedili sa 106:98. Bredli Bil predvodio je Vizardse sa 31 poenom, a dobru partiju prikazao je i Džon Vol sa 27 poena i 14 asistencija.

Najbolji u ekipi Toronta bio je Demar Derozan sa 35 poena, šest skokova i šest asistencija. Kajl Lori postigao je 19 poena, sedam skokova i pet asistencija, a Jonas Valančijunas 11 poena.

Peta utakmica igra se u srijedu uveče u Torontu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније