Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

17. 05. 2018. 17:16   >>  17:07 1

BERTOMEU PONOVIO

Nadamo se da će Budućnost ispuniti uslove za Evroligu

Prvi čovjek Evrolige Đordi Bertomeu još jednom je rekao da Budućnost radi na ispunjavanju uslova koje zahtjeva nastup u elitnom takmičenju.

"Zvezda u Evroligi? Mislim da nema ništa od toga. Imamo Budućnost kao šampiona ABA lige. Oni pokušavaju da srede stvari koje su potrebne da ispune. Na kraju dana, nadamo se da će riješiti sve to i da će igrati", rekao je Bertomeu za B92.

Čelnici Budućnosti juče su predstavili projekat rekonstrukcije dvorane "Morača". Predviđeno je da se doda još jedna pokretna tribina od 400 mjesta na strani koja trenutno nema tribinu, da se postojeće tirbine šire u jednom ili dva reda, a kapitalna investicija biće izgradnja galerije koje će imati oko 900 mjesta na strani SC Morača gdje se trenutno nalazi semafor.

Kapacitet dvorane jedan je od najvažnijih uslova koje Budućnost mora da ispuni da bi igrala Evroligu.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније