Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavio: B.V.

22. 05. 2018. 07:50   >>  07:46

KLIVLEND IZJEDNAČIO

"Kralj" pokazao zašto je najbolji

Košarkaši Klivlenda pobijedili su jutros Boston Seltikse u finalu Istoka, i tako izjednačili u seriji 2:2.

 

Nošeni najboljim igračem NBA lige, Lebronom Džejmsom, Kavalirsi su slavili na svom terenu 111:102.

Klivlend je na startu meča krenuo žestoko i vrlo brzo stigli do plus 16, nakon prve četvrtine.

Gostujuća ekipa se uspijevala održavati donekle u drugoj četvrtini zahvaljujući velikom broju ubačenih trojki, ali svejedno su Kavsi na poluvrijeme otišli sa plus 15. U prvom periodu igre kod domaćih su dominirali Kajle Korver i LeBron, ali u drugom dijelu igre Džejms sam nosio svoju ekipu.

Klivlend je održavao razliku u trećoj četvrtini, da bi u posljednjoj Boston u dva navrata stigao na minus sedam, ali u samu završnicu Kavsi ulaze sa prednošću od 13-14 poena razlike i bilo je sasvim jasno da će slaviti pobjedu.

Domaće je do pobjede vodio Džejms sa 44 poena, tri asistencije i pet skokova. Iz igre je šutirao nevjerovatnih 17 od 28, a na parketu je proveo čak 42 minuta. Koliko je bio dominantan u svom timu najbolje pokazuje činjenica da je naredni najefikasniji Korver koji je ubacio samo 14 poena. Kod Bostona najbolji je bio Braun sa 25 poena, Tatum je dodao 17, a Rozier 16.

Serija se sada vraća u TD Garden gdje će se za dva dana odigrati peta utakmica.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније