Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

rtcg.me/Mina [ Objavio: O.Z. ]

23. 05. 2018. 15:35 >> 16:25
1

PAVIĆEVIĆ PORUČIO

Jasno je da je šampion ABA lige favorit

Košarkaši Budućnost Volija i Mornara odigraće sjutra u Podgorici prvi meč finala plej-ofa prvenstva Crne Gore.

Budućnost, koja brani trofej, u polufinalu eliminisala je Lovćen, dok je Mornar bio bolji od Sutjeske.

Budućnost je posljednje tri godine dobila međusobne duele u finalima Kupa Crne Gore, a slavila je i u posljednja dva finala plej-ofa prvenstva Crne Gore.

Trener barskog ABA ligaša Mihailo Pavićević mirno dočekuje finalnu seriju i poručuje da je jasno ko je favorit.

"Iluzorno je o tome pričati, jasno je da je Budućnost Voli favorit. Podgorička ekipa je šampion ABA lige. Ima više kvalitetnih igrača u svom sastavu. Na nama je da finale učinimo što zanimljivijim i neizjesnijim, da pokušamo da sezonu završimo na pravi način i da prikažemo igru koja nas je krasila tokom čitave takmičarske godine. A vidjećemo kakav će rezultat uslijediti iz te naše takve igre", kazao je Pavićević, prenosi Bar info.

Zdravsteni bilten u Mornaru je dobar - svi su spremni za sjutrašnju utakmicu.

"Činjenica je da imamo mali broj igrača nosilaca igre i ukoliko dvojica podbace, recimo, Nidam, Vranješ, Ros ili Luković, mi smo u problemima. Ali, nadajmo se da će svi biti na svom nivou i da ćemo svi zajedno uživati u dobrim košarkaškim predstavama i u Podgorici i u Baru", zaključio je Pavićević.

Podgorički i barski tim odigraće sjutra sedmi međusobni duel ove sezone.

Budućnost je dobila četiri, dok je dva meča dobio Mornar.

Obje ekipe ostvarile su pobjede pred svojim navijačima u ABA i Super ligi, dok je Budućnost dobila i duele u Kupu Crne Gore i Superkupu ABA lige.

Duel u dvorani Morača počeće u 19 sati.

U plej-ofu igra se na tri dobijena meča.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније