Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

24. 05. 2018. 21:37 >> 21:37

JEDNA POBJEDA NE ZNAČI NIŠTA

Pavićević: Budućnost ostaje favorit

Mornar je srušio Budućnost na startu finalne serije domaćeg prvenstva, ali trener Barana Mihailo Pavićević ističe da jedna pobjeda ne znači ništa, te da Podgoričani ostaju favoriti za titulu.

Barani su po svemu sudeći ostali bez Nemanje Vranješa koji se povrijedio u prvoj četvrtini.

“Mi igramo našu košarku cijele godine i ako nam to pođe za rukom onda nas je teško držati. Bili smo raspoloženiji večeras. Jedna pobjeda ne znači ništa, Budućnost je veliki favorit u ovoj seriji pogotovo sada kada smo ostali bez Vranješa koji je praktično nenadoknadiv. Ipak mi ćemo se boriti i dalje i pokušati da nastavimo ovako.”, kazao je Pavićević.

Pomoćnik u stručnom štabu Budućnosti, Igor Đaletić rekao je da je loša prva četvrtina odvela "plave" u poraz.

“Prije svega mislim da je prva četvrtina odredila tok utakmice. Neočekivano mekano smo ušli u meč i dozvolili smo Mornaru da se odlijepi. Nije nas išao šut, napravili smo neke neočekivane greške i otišli u poraz. Igra se na svaka dva dana idemo dalje, pokušaćemo da se oporavimo.”, izjavio je Đaletić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније