Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavio: F.R. [ Beta ]

25. 05. 2018. 09:15 >> 09:06

PORAZILI GOLDEN STEJT

Hjuston na korak od finala NBA

Košarkaši Hjustona pobijedili su prošle noći na svom terenu Golden stejt sa 98:94 i poveli sa 3:2 u finalu Zapadne konferencije NBA lige.

Hjustonu tako nedostaje samo jedan trijumf da eliminiše aktuelne šampione i da se plasira u veliko finale NBA lige prvi put od 1995. 

Erik Gordon je predvodio Hjuston sa 24 poena, uključujući i važne poene sa linije za slobodna bacanja u finišu meča, Kris Pol je dodao 20, a Džejms Harden poen manje.

"Ponovo smo morali da se oslonimo na odbranu. U četvrtoj utakmici nijesmo pogađali šuteve, ali smo u odbrani bili stvarno dobri. Ista stvar je bila i sada, u petoj", rekao je Harden poslije meča.

Sjenku na pobjedu Hjustona bacila je povreda Pola koji je u posljednjem minutu meča nezgodno pao poslije jednog šuta.

Na drugoj strani, Kevin Durent je sa 29 bio najbolji u redovima Voriorsa koji su izgubili peti meč u plej-of seriji, tek drugi put od 2015. Klej Tompson je ubacio 23, s Stef Kari 22 poena za poraženi tim.

Šesta utakmica igra se u noći između subote i nedjelje, a domaćin je Golden stejt.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније