Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta; Objavila: J.B.Č. ]

29. 05. 2018. 08:34   >>  08:49

ZA ŠAMPIONSKI PRSTEN

Golden stejt ponovo protiv Klivlenda

Košarkaši Golden stejta plasirali su se u veliko finale NBA lige, pošto su prošle noći u gostima pobijedili Klivlend sa 101:92 u sedmoj, odlučujućoj utakmici Zapadne konferencije.

Voriorsi su bili na korak od poraza u finalu Zapada, gubili su sa 3:2, ali su zaigrali najbolje kada je bilo najpotrebnije i plasirali se u svoje četvrto uzastopno finale. Protivnik, kao i u prethodna tri, biće im Klivlend.

Sedmi meč finala Zapada bio je identičan prethodnom, šestom. Golden stejt je u prvom poluvremenu imao zaostatak od 15 poena, ali je ponovo presudila treća četvrtina koju je aktuelni šampion dobio sa 33:15.

Golden stejt je u trećoj dionici predvodio Stef Kari koji je ubacio 14 od svojih 27 poena, dok košarkaši Hjustona nijesu uspijevali ništa da pogode, promašili su svih 14 šuteva za tri poena u toj četvrtini.

Pored Karija, u pobjedničkom timu istakao se Kevin Durent sa 34 poena, dok je Klej Tompson ubacio 19.

U redovima Hjustona najbolji je bio Džejms Harden sa 32 poena, 23 je dodao Erik Gordon, a Klint Kapela 20 poena.

Finalna serija NBA lige počinje u noći između četvrta i petka, a domaćin će biti Golden stejt.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније