Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

07. 06. 2018. 22:20 >> 22:12

IZJEDNAČILI U SERIJI

Radonjićev Bajern uzvratio Albi

Košarkaši Bajern Minhena izjednačili su u finalnoj seriji plej ofa Bundeslige protiv Albe.

Bavarci su u Berlinu ubjedljivo dobili Albu 96:69 i povratili prednost domaćeg terena, nakon što su je ispuštili u prvom meču.

Dejan Radonjić je sjajno oporavio tim od tog poraza i od starta meča u Berlinu bilo je jasno da domaćini nemaju što da traže. Savršena odbrana i produktivan napad donijeli su Bajernu 26:9 nakon deset minuta.

U nekoliko navrata druge četvrtine Alba je prišla na 12 poena zaostatka, ali je tim Minhena odmah odgovorio i do odmora je sačuvao 15 poena prednosti, a onda u nastavku zatrpao do kraja koš Albe i osigurao ubjedljiv trijumf.

Kaningem je predvodio košgeterski Bajern sa 17 poena, ali samo jednom tricom iz šest šuteva. Bartel je dodao 15, Lučić 14, a Đedović 13 poena.

Kod Albe 14 poena Radosavljevića, 13 Sikme. Serija se vraća u Minhen, Bajern je domaćin meča broj tri.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније