Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavio: P.R. [ Beta ]

01. 07. 2018. 15:05   >>  14:55 5

NA PET GODINA

Jokiću ugovor vrijedan 148 miliona dolara

Srpski košarkaš Nikola Jokić potpisaće novi, petogodišnji ugovor sa Denverom vrijedan 148 miliona dolara, prenijeli su danas američki mediji.

Kako se navodi, uprava NBA ligaša iz Denvera ponudila je Jokiću ugovor na pet godina vrijedan 148 miliona dolara, a srpski centar je prihvatio ponudu i potpisaće najveći ugovor u istoriji srpskog sporta.

Denver prošle sezone nije izborio mjesto u plej-ofu, a Jokić je u prosjeku postizao 18,5 poena i imao je 10,7 skokova i 6,1 asistenciju po utakmici.

Jokić (23) je od 2012. do 2015. godine igrao za Megu, a Denver ga je 2014. godine izabrao u drugoj rundi kao 41. pika na draftu. On je 2015. godine otišao u NBA ligu, a godinu dana kasnije izabran je u prvi tim "rukija".

Sa reprezentacijom Srbije osvojio je srebrnu medalju na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru 2016. godine, a tri godine ranije bio je prvak svijeta sa selekcijom Srbije uzrasta do 19 godina.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније