Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Mina ]

01. 07. 2018. 23:32 >> 23:16
2

SVJETSKO PRVENSTVO

Kadeti pobijedili Novi Zeland

Muška kadetka košarkaška reprezentacija Crne Gore pobijedila je večeras u Rozariju selekciju Novog Zelanda 80:56 (27:11, 11:14, 21:12 i 21:19), u utakmici drugog kola C grupe Svjetskog prvenstva u Argentini.

To je prvi trijumf crnogorskih kadeta na šampionatu, nakon jučerašnjeg startnog poraza od Kanade 92:67. Novi Zeland je upisao i drugi poraz, nakon što je juče izgubio i od Egipta 64:50.

Crnogorsku selekciju do pobjede vodio je Jovan Kljajić sa 22, Bojan Tomašević dodao je 20, dok je Luka Živanović meč završio sa 14 koševa.

U poraženoj reprezentaciji bolji o ostalih bili su Mičel Dens sa 14 i Enzak Rizeto sa 13 poena.

Crnogorska selekcija nastup na šampionatu svijeta izborila je osvajanjem srebra na Eurobasketu u Podgorici prošlog ljeta.

Crna Gora će u trećem kolu, u utorak u 21 sat, igrati sa Egiptom.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније