Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

13. 07. 2018. 18:44 >> 18:29

TROGODIŠNJI UGOVOR

Tomić novi trener Crvene zvezde

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je danas da je novi trener ekipe Milan Tomić, s kojim je potpisan ugovor na tri sezone.

Tomić će sjutra u podne zvanično biti predstavljen u klubu.

Rođen je 24. jula 1973. godine u Beogradu, a na mjesto šefa stručnog štaba Crvene zvezde dolazi nakon izuzetno bogate 26-godišnje karijere kao igrač i trener u Olimpijakosu iz Pireja. Tomić je svoje košarkaško ime izgradio u Grčkoj, a sa crveno-bijelima iz Pireja kao igrač i trener, osvojio je tri titule prvaka Evrope, tri nacionalna šampionata i dva kupa Grčke.

Klub navodi da on stiže u Crvenu zvezdu željan dokazivanja, i sa izuzetno bogatim košarkaškim iskustvom, jer je nakon igračke karijere, u stručnom štabu višestrukog prvaka Evrope obavljao sve važne operativne poslove - tim menadžera, pomoćnika trenera, generalnog menadžera, kao i prvog trenera Olimpijakosa u dva navrata.

Crvena zvezda "izražava veliko zadovoljstvo" što je uspjela da angažuje ambicioznog trenera, koji je tokom prošlog i ovog ljeta, tokom pregovora sa klubom pokazao veliko poštovanje prema crveno-bijelima, identične ideje i ambicije koje se poklapaju sa klupskim, ali i želju i ličnu ambiciju da postane prvi trener ekipe.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније