Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavio: P.R.

21. 07. 2018. 11:47 >> 11:39

LIGA ISTOČNE EVROPE

Jovović sa Zjelonom Gorom u VTB-u

Košarkaški klub Zjelona Gora koju je preuzeo Igor Jovović, a pomagaće mu Igor Đaletić i Nikola Musić će naredne sezone učestvovati u VTB ligi, saopštili su čelnici jedne od najjačih liga u Evropi.

“Ponosni smo i srećni što ćemo igrati u veoma kvalitetnoj ligi. Ovo je veliki izazov za nas i zbog toga moramo mudro raditi do početka sezone kako bi mogli da se takmičimo sa ekipama koje učestvuju. Za svakog igrača, trenere i cijeli klub ovo je veliki korak naprijed”, rekao je bivši trener Budućnosti, Sutjeske i Miteldojčera, prenose Dnevne novine.

Još nije poznato kako će ova odluka uticati učešće “zelenih u šampionatu Poljske, ali nije ovo prvi put da se ekipe iz pomenute zemlje takmiče u VTB ligi. Prije njih to su bili Aseko (od 2010. do 2012. godine), te Turov (od 2012. do 2014).

Takođe, na sastanku klubova odlučeno je da se promijeni format završnice, pa će se umjesto prošlosezonskog fajnal-fora igrati plejof.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније