Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavio: P.R.

21. 07. 2018. 12:05   >>  11:52 2

ZA 20,5 MILIONA $

Bjelica kod Bogdanovića

Srpski košarkaš Nemanja Bjelica dogovorio je trogodišnju saradnju sa Sakramento Kingsima vrijednu 20,5 miliona dolara.

Postojala je mogućnost da se 'Profesor' poslije tri godine u najjačoj ligi svijeta vrati u Evropu, pošto je odbio jednogodišnji ugovor od Filadelfija 76ersa, ali su Vlade Divac, generalni menadžer Kingsa, i njegov asistent Predrag Stojaković uspjeli da ga ubijede da dođe u Kaliforniju, prenosi B92.

"Proveo sam dosta vremena u razgovoru sa Vladem, a on je neko ko je ikona u našoj zemlji. Ima unikatnu perspektivu onoga što je potrebno da uradite da biste bili uspješni u NBA ligi, odnosno tačno zna šta igrač treba da radi u takvoj situaciji. Vjera i posvećenost kompletne franšiza oduševila je mene i moju porodicu, daću sve od sebe da pomognem Kingsima i budem dio društva Sakramenta", rekao je Bjelica.

Beli će tako ponovo igrati sa reprezentativnim drugom Bogdanom Bogdanovićem, s kojim je bio saigrač u redovima Fenerbahčea, a mi ćemo ponovo imati srpski tandem u redovima Kingsa poslije gotovo dvije decenije, baš poslije Vlada i Peđe.

Nemanja ima 30 godina, može da pokriva nekoliko pozicija i biće sjajno pojačanje i podrška mladim igračima Sakramenta.

Ipak, najvažnije je da će momak iz novobeogradskog Bloka 70 napokon dobiti prostor da pokaže zašto je bio MVP Evrolige.

Takođe, Sakramento je prethodne noći dogovorio i dolazak plejmejkera Jogija Ferela iz Dalas Meveriksa, s kojim je potpisan ugovor na dvije sezone.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније