Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

31. 07. 2013. 15:44   >>  15:44

DEMANTOVAO TURSKE MEDIJE

Agent: Teodosić ne ide iz Moskve

Iako su turski mediji najavili da će Miloš Teodosić potpisati u ponedjeljak za Fenerbahče, čini se da od transfera neće biti ništa. Srpski plejmejker će još najmanje jednu sezonu nositi dres moskovskog CSKA, uvjerava njegov agent Nikolaos Lotsos.

Prethodnih nekoliko nedjelja mediji su objavljivali da se Fenerbahče već dogovorio sa Teodosićem i da je samo pitanje vremena kada će se plejmejker Moskovljana pridružiti ekippi Željka Obradovića. Ipak, to se nije desilo, a turski tim je u međuvremenu doveo tri pojačanja, Bjelicu, Kleizu i Žorića.

Informacije da će Teodosić napustiti CSKA demantovao je njegov agent Nik Lotsos, koji je istakao da negov klijent odbio i ponudu iz NBA lige od Memfisa.

"Miloš je odbio ponudu da ode u NBA ligu, u Memfis, pa ne vidim razlog zbog kojeg bi pristao da ode u Fenerbahče. On definitivno želi da ostane u CSKA-u i zaista ne vjerujem da će ovog ljeta preći u Fener", rekao je Lotsos.

Menadžer reprezentativca Srbije tvrdi da će njegov klijent i naredne sezone napasti titulu Eurolige sa "armejcima", sa kojima ima još dvije godine ugovora.

"Kao što sam rekao već nekoliko puta do sada, Teodosić želi da osvoji Evroligu sa CSKA. Kada bude došlo vrijeme da ide iz Moskve, otići će u klub koji odgovara njegovim ambicijama", poručio je agent jednog od najboljih evropskih plejmejkera.

Sajt "Eurohoops" navodi da Rusi nijesu htjeli da se odreknu Teodosića, jer na tržištu nijesu našli igrača istih kvaliteta koji bi mogao da ga zamijeni. Podsjetimo, Teodosić je u dresu Moskovljana dvije godine igrao u finalu Eurolige, a oba puta je poražen od grčkog Olimpijakosa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније