Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

27. 07. 2018. 23:16 >> 23:04

ZVANIČNO

Zoran Nikolić i Sead Šehović produžili ugovore

Zoran Nikolić i Sead Šehović su produžili ugovore sa KK Budućnost Voli, saopšteno je iz podgoričkog kluba.

Nikolić je rekao da je ponosan što je ostao dio šampiona ABA lige.

“Potpisao sam ugovor za naredne dvije godine i srećan sam što ću nastaviti da igram u svom klubu. Nadam se uspješnoj sezoni. Već dvije godine sam u KK Budućnost Voli i ponosan što sam u timu koji je šampion ABA lige, koji je u Evroligi i što ću imati priliku da učestvujem u tom takmičenju”, rekao je Nikolić.

Šehović će osmu sezonu prvoseti u “plavom” dresu.

“Izuzetno sam zadovoljan što ću i naredne sezone igrati u našem klubu. Za Budućnost Voli sam igrao u periodu od 2007. do 2011.godine, i od 2015.godine, što sa narednom čini osam sezona. Ipak, euroligaško iskustvo je za mene nešto novo i radujem se što ću se oprobati u tom takmičenju”, rekao je Sead Šehović.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније