Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Izvor: Mina, Objavio: I. P. ]

30. 07. 2018. 12:25   >>  12:11

RENOVIRANJE "MORAČE" PO PLANU

Elektonske kapije za lakši ulazak navijača

Uvođenjem sistema elektronskih kapija na ulazima Sportkog centra (SC) Morača, kojih će biti jedanaest, značajno će biti unaprijeđen i pojednostavljen ulazak navijača, saopšteno je iz Košarkaškog kluba (KK) Budućnost VOLI.


Oni su kazali da renoviranje Sportskog centra Morača, idu planiranom dinamikom i da će biti završeno početkom septembra.

Navodi se da su, odmah nakon prihvatanja KK Budućnost VOLI u euroligašku porodicu, aktivno pristupili pripremi i realizaciji renoviranja SC Morača, shodno visoko profilisanim standardima Eurolige.

Iz Kluba su kazali da im je cilj ne samo da ispune potrebne uslove za učešće na tom prestižnom takmičenju, već i da prublici pruže sasvim novi doživljaj košarke i da im upotpune zadovoljstvo koje će imati prisustvujući košarkaškom spektaklu.

Prema njihovim riječima, grubi građevinski radovi koji su počeli odmah po završetku košarkaške sezone trajaće do kraja jula. 

“Očekuje nas Morača sa značajno proširenim kapacitetima u vidu dvije nove tribine, kompletno novom rasvjetom, adaptiranim parketom, sasvim novim semaforskim sistemom, VIP salonom koji parira svim evropskim klubovima”, kaže se u saopštenju.

Iz KK Budućnost VOLI su rekli da će svlačionice za gostujuće i domaće igrače dobiti potpuno nove, modernog izgleda i da će pružiti potrebnu udobnost.

“Jedna od najvećih promjena je uvođenje sistema elektronskih kapija na ulazima kojih će biti jedanaest, što će značajno unaprijediti i pojednostaviti ulazak gledaoca”, navodi se u saopštenju. 

Kako su naveli, jedan ulaz će moći da primi osam stotina gledalaca u roku od sat, što će značajno smanjiti gužvu i redove na ulasku prije utakmica. 

Prema njihovim riječima, posebna pažnja je poklonjena sigurnosnim slistemima koji obezbjeđuju i brzo pražnjenje dvorane.

Oni su kazali da su u izvršavanju radova dali prednost domaćim firmama. 

“U pojedinim djelovima, imajuću u vidu visoko postavljene tehničke i servisne standarde, ostvarili smo saradnju i sa firmama iz regiona, koje se mogu pohvaliti velikim iskustvom kada je realizacija takvih projekata u pitanju”, kaže se u saopštenju.

Kako su naveli, u toku su radovi na galeriji iznad tribina, novih 535 mjesta, kao i VIP salon, a na njemu su armiračko betonski radovi enterijera i prizemne ploče.

Kada su u pitanju spoljni radovi u toku je uređenje terena, vodovodna i atmosferska kanalizacija, koja je izmještena u odnosu na primarnu, što je u završnoj fazi. 

“Radovi, koje realizuje više radnih timova koji međusobno aktivno sarađuju, teku planiranom dinamikom i biće završeni u okviru roka koji je predviđen za početak septembra”, zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније