Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Objavio: O.Z. ]

30. 07. 2018. 19:07 >> 18:52
1

UGLEDA SE NA MEDŽIKA

Lebron prvi put govorio o Lejkersima

Najbolji košarkaš današnjice Lebron Džejms prvi put je govorio o Lejkersima od prelaska u Los Anđeles.

Džejms je početkom jula potpisao četvorogodišnji ugovor s Lejkersima, koji su mu isplatili 153,3 miliona dolara.

"Imam mogućnost da zaigram za istorijsku franšizu sa velikom tradicijom. I imam mogućnost da sarađujem sa Medžikom Džonsonom, nekim na koga sam se ugledao dok sam bio mlađi, želio da odigravam dodavanje bez gledanja kao on, da imam svoj šoutajm kao Medžik i sve se to spojilo u jednom trenutku", rekao je Džejms, prenosi sportsport.ba.

U Stejpls Centru se nadaju da će Džejms naslijediti Kobija Brajanta i da će u "grad anđela" donijeti prsten.

"Mislim da je tajming sve. Trenutno sam u toj poziciji, uzbuđenje je veliko jer moram da budem 'Jezerdžija'. Srećan sam zbog toga i vjerujem da su Lejkersi istorijska franšiza, to svi znamo, ali i šampionska franšiza zbog čega pokušavamo da je vratimo gdje joj je mjesto. Srećan sam jer sam dio te kulture i procesa vraćanja u vrh", zaključio je Lebron.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније