Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Izvor: Mina, Objavio: I. P. ]

31. 07. 2018. 11:52   >>  11:37

CRNOGORSKI KOŠARKAŠ

Muminu uz diplomu nagrade i priznanja

Crnogorski košarkaš Đorđije Mumin uspješno je završio studije u Orlandu, a nastupima u posljednjoj sezoni zaslužio je nagrade za igrača koji je najviše napredovao u timu i najuspješnijeg šutera trojki Univerziteta Centralna Florida (UFC), objavljeno je na zvaničnom sajtu Univerziteta.

Navodi se da je Mumin (23g,196cm) diplomirao na smjeru Integrisani biznis, kao i da je njegova ekipa nastupala je u Prvoj američkoj diviziji.

“Dobio sam nagradu za igrača koji je najviše napredovao tokom takmičarske 2017-2018 sezone. Takođe, sam najbolji šuter trojki u timu, a među pet najboljih u American konferenciji. Uz to, bio sam starter u 21 od 29 utakmica u sezoni”, kazao je Mumin u izjavi dostavljenoj agenciji MINA.

Mumin, koji je nakon povratka u Crnu Goru nastavio da trenira na Žabljaku, kazao da su njegovi planovi i dalje vezani za košarku. 

“Trenutno sam u potrazi za klubom koji nastupa u ozbiljnoj ligi i u kojem ću imati prostora za igru i napredak u košarkaškom smislu. Neću žuriti sa odabirom. Važno mi je da to bude klub u kojem se dobro radi, u kojem ću imati minutažu i nastaviti sa košarkaškim usavršavanjem” rekao je Mumin.

Mumin, koji ima 23 godine i visok je 196 centimetara, prije osam godina iz Podgorice preselio se u Sjedinjene Američke Države. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније