Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Objavio: O.Z. ]

02. 08. 2018. 09:34   >>  09:20 5

SAMOPOUZDANJE PORASLO

Kljajić: Ciljamo medalju

Crna Gora je u četvrtfinalu Evropskog prvenstva u košarci za igrače do 18 godina.

Izabranici Boška Radovića napravili su iznenađenje u osmini finala, pobijedili su Španiju 83:78, obezbijedili A diviziju i boriće se za visok plasman na prvenstvu kontinenta.

"Ovo je veliki uspjeh. Radili smo naporno 40 dana da bi došli do ovoga. Ne plašimo se nikoga i ciljamo medalju", kazao je Jovan Kljajić prenosi sajt KSCG.

U grupnoj fazi "crveni" su upisali sva tri poraza, ali su u mečevima sa Srbijom i Litvanijom ispustili su pobjedu u finušu.

"Učili smo na greškama iz grupne faze, naročito iz onih koje smo napravili protiv Litvanije i Srbije, gdje smo vodili do pred sam kraj i onda gubili lopte, pravili greške i gubili utakmice. Protiv Španije smo ostali fokusirani i mirni u odlučujućim momentima i na kraju stigli do pobjede", izjavio je Kljajić.

Rival u četvrtfinalu našoj selekciji biće Francuska koja je nadigrala Grčku 86:81.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније