Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Izvor: B92, Objavio: I. P. ]

04. 08. 2018. 09:35   >>  09:20

TRAMP NA TVITERU

"Nije lako učiniti da Lebron izgleda pametno"

Predsjednik SAD Donald Tramp podigao je buru objavom na Tviteru u kojoj je indirektno uvrijedio jednog od najboljih košarkaša današnjice Lebrona Džejmsa.

Tramp je reagovao na Lebronov intervju za CNN u ponedjeljak, nakon što je preko svoje fondacije otvorio osnovnu školu za problematičnu djecu u rodnom Ekronu, a u kojem je rekao da Tramp koristi sport da podijeli ljude.

"Lebron Džejms je upravo intervjuisan od strane najglupljeg čoveka na televiziji, Dona Limona. On je učinio da Lebron izgleda pametno, što nije lako uraditi. Sviđa mi se Majk!", napisao je Tramp na Tvitaru aludirajući na čijoj je strani u debati Lebron Džejms – Majkl Džordan. 

Džejms je često javno kritikovao predsjednika SAD, u septembru 2017. ga je nazvao "propalicom" nakon što je otkazao prijem Golden Stejt Voriorsima u Bijeloj kući što je tradicija za šampion NBA lige. 

"Odlazak u Bijelu kuću je bila velika čast dok se ti nisi pojavio"!, napisao je tada na Tviteru Džejms. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније