Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Izvor: B92, Objavio: I. P. ]

05. 08. 2018. 11:30   >>  11:15

DIREKTOR BH REPREZENTACIJE

Zadržati Duška na klupi, takvog je teško naći

Duško Vujošević, selektor košarkaša Bosne i Hercegovine, završio je medicinske preglede u Istanbulu.

Još se, međutim, ne zna da li će moći da vodi ekipu u nastavku kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2019. godine

Igrači BiH bi trebalo da se okupe u Sarajevu krajem avgusta. U prvom kolu (13. septembar) gostovaće u Finskoj, dok će 16. septembra u Sarajevu dočekati Češku.

Siniša Kovačević, direktor reprezentacije, očekuje da se dilema oko Vujoševića, koji mora da ide na transplantaciju bubrega, riješi narednih dana.

"Kontaktirao sam selektora, koji mi je potvrdio da je završio preglede i da se vraća u Beograd iz Istanbula. U zavisnosti od ljekarskog mišljenja, biće poznato da li će moći da vodi reprezentaciju u narednim mečevima. U slučaju da ne može nemamo mnogo vremena za eksperiment, pa će tim u seprembru voditi Mensur Bajramović, pomoćnik Duška Vujoševića. Naša je želja da Vujoševića zadržimo na klupi što duže, jer se radi o stručnjaku kakvog je teško naći. Naravno, zdravlje je najbitnije i zdravstvena situacija diktiraće sve planove“, rekao je Siniša Kovačević za „Avaz“.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније