Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Objavio: O.Z. ]

14. 08. 2018. 20:54   >>  20:40 1

POJAČANJE MORNARA

Spajt: Stigao sam na pravo mjesto

Dres Mornara danas je zadužio i Andre Spajt (23, 191 cm), minule sezone najbolji igrač Sjevernog Kolorada i reprezentativac Jermenije.

"Na osnovu informacija koje imam o klubu znam da sam stigao na pravo mjesto da napravim važan iskorak u karijeri. Veoma me raduje što Mornar igra brzo i sa mnogo šuteva sa distane. To je moja igra", rekao je Amerikanac na konstataciju da je Mornar u ABA ligi prepoznatljiv po brzoj igri sa mnogo šuteva sa distance zbog čega je prozvan “Golden Stejt iz Bara”.

Spajt je prije dvije godine igrao za jermensku reprezentaciju na kvalifikacionom turniru u Moldaviji na kojem je bilježio prosječno 21,2 poena po meču.

"Na tom turniru sam imao priliku da se upoznam sa evropskom košarkom, naravno ne kvaliteta koji me očekuje u Mornaru. O košarci koja se igra na ovim prostorima čuo sam mnogo lijepih stvari i to je, između ostalog, jedan od razloga zbog kojih sam ovdje", zaključio je Spajt.

Prije njega u Bar je stigao Hrvat Marin Mornar, a u narednih nekoliko dana očekuje se dolazak još trojice Amerikanaca, novih članova crnogorskog šampiona.

Prvi trening u okviru priprema za novu sezonu Mornar će odraditi sjutra.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније