Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Mina; Objavila: J.B.Č. ]

15. 08. 2018. 14:23   >>  14:06

ZA KOŠARKAŠICE

Podgorica domaćin B prvenstva Evrope

Podgorica će od sjutra do 25. avgusta biti domaćin Evropskog prvenstva B divizije za košarkašice do 16 godina, na kojem će nastupiti i crnogorska reprezentacija.

Rivali Crne Gore u grupi A su Velika Britanija, Švedska, Island, Makedonija i Grčka.

Selektor crnogorskih kadetkinja Zoran Kašćelan kazao je da je cinj njegovih izabranica da ostave što bolji utisak, navodeći da su u pripremnom periodu posao odradili maksimalno korektno.

"Cilj je da se igračice kroz iskustva koja će steći na međunarodnoj sceni unaprijede i da u što skorijem vremenu budu spremne za seniorsku reprezentaciju. Naravno kao domaćini želimo da ostavimo što bolji utisak sa aspekta borbenosti i želje. Naša generacija kadetkinja je talentovana, ali ovo je tek početak prvo njihovo takmičenje i trebalo bi imati to u vidu", kazao je Kašćelan.

Crna Gora će na startu šapionata, sjutra u 20 sati i 30 minuta, igrati sa Grčkom.

Za Crnu Goru na šampionatu u Podgorici igraće Žana Tatar, Marija Leković, Anastasija Drobnjak, Zorana Radonjić, Milica Vujačić, Teodora Pavićević, Marija Baošić, Ivana Jecmenic, Jovana Kojčinović, Ksenija Šćepanović, Jovana Savković i Maja Bigović.

Mečevi Evropskog prvenstva igraće se u dvorani kompleksa Verde i sportskoj dvorani Univerziteta Crne Gore.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније