Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

02. 08. 2013. 20:48 >> 02:59

VJERUJE U DOGOVOR

Sonders: Peković će ostati u Minesoti

Predsjednik Minesote Timbervulfs, Flip Sonders, poručio je navijačima da ne treba da brinu da li će Nikola Peković potpisati novi ugovor.

Sonders vjeruje da će crnogorski centar pristati na produžetak saradnje sa Minesotom.

"Optimista sam, vjerujem da će Pek ostati u našoj ekipi", poručio je Sonders, koji planira da otputuje za Njujork kako bi razgovarao sa Pekovićevim agentom.

"Smatram da je klub u odličnoj situaciji. Znam da će Glen Tejlor (vlasnik kluba) dati više nego fer ponudu Pekoviću i vjerujem da je samo pitanje vremena kada će se posao finalizovati", istakoa je Sonders.

Nikola Peković iza sebe ima sjajnu sezonu u dresu "vukova", i pored činjenice da Minesota nije uspjela da se plasira u plej-of. On je prosječno po utakmici imao učinak od 16,3 poena, 8,8 skokova i skoro jedne blokade.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније