Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavila M.L.B. [ Mina ]

16. 08. 2018. 13:58   >>  13:53 4

POČELA SARADNJA

KCCG medicinski partner KK Budućnost Voli

Košarkašima Budućnost Volija danas su u Kliničkom centru Crne Gore (KCCG) obavljeni sistematski pregledi, čime je počela saradnja između podgoričkog kluba i najveće zdravstvene ustanove u Crnoj Gori.

Direktor KCCG Jevto Eraković rekao je da je zadovoljan što je ta ustanova zdravstveni partner KK Budućnost Voli, koji, kako je kazao, kao član Evrolige postiže velike rezultate i predstavlja crnogorski ponos.

Kako je kazao, KCCG će u narednom periodu, kroz ovakve i sve ostale potrebne preglede, brinuti o zdravlju evroligaša.

"Takođe, iako ne bismo voljeli da bude takvih situacija, KCCG će zdravstvene usluge ponuditi i igračima gostujućih klubova, na potpuno ravnopravnim osnovama, kao i u najsavremenijim zdravstvenim centrima u evropskim zemljama", kazao je Eraković.

On je naglasio da je cilj i perspektiva u budućnosti da KCCG postane regionalni centar za ovaj dio Jugoistočne Evrope.

"Želja nam je da slijedimo sportske uspjehe KK Budućnost Voli i da u zdravstvenom sistemu postignemo ono što su oni postigli u sportskom smislu", kazao je Eraković.

Predsjednik KK Budućnost Voli Dragan Bokan je naveo da je podgorički klub i do sada imao saradnju sa KCCG, a da je od danas obezbjeđivanje zdravstvene zaštite za košarkaše, kao inicijativa Erakovića, još jedna stepenica više u unapređenju te saradnje.

On je izrazio uvjerenje da će novi menadžment KCCG uraditi sve da u ovom mandatu obezbijedi veći nivo zdravstvene zaštite za sve građane Crne Gore.

"Siguran sam da će tim ljekara KK Budućnost, u saradnji sa svim doktorima u Kliničkom centru, sve uraditi da podgorički klub uspješno završi ovu istorijsku takmičarsku sezonu, jer smo među 16 najboljih u Evropi. Zato će nam trebati maksimalna podrška od svih ljekara KCCG i brza reakcija, kako za KK Budućnost, tako i za 15 ostalih ekipa Evrolige, klubovima koji budu gostovali u Podgorici", rekao je Bokan.

On je kazao da će sistematski pregledi dati pozitivne rezultate i da će igrači biti spremni već sjutra da idu za Kolašin gde će Budućnost Voli imati bazične pripreme do kraja mjeseca.

"Onda se selimo za Beograd da nastavljamo pripreme za početak prvo superkupa, a onda i ABA lige", najavio je Bokan.

Košarkaš Budućnosti Nikola Ivanović, zahvalio se ime igrača KCCG na profesionalizmu i posvećenosti, uz očekivanje da će usluge ljekara koristiti u najmanjoj mogućoj mjeri.

Ipak, kako je kazao, osjećaju veliku sigurnost kada znaju da je "tim tako kvalitetih doktora iza njih".

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније