Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

17. 08. 2018. 18:44 >> 18:27

U MORNAR

Stigao i treći Amerikanac – Kadin Karington

Košarkašima Mornara priključio se danas i treći od četiri Amerikanca koji će u predstojećoj sezoni braniti boje “Ponosa Bara” – Kadin Karington.

Novajlija iz Bruklina, koji pored američkog ima i pasoš Trinidada i Tobaga, imao je najkraći ali i najsamouvjereniji komentar na pitanje šta očekuje u novoj sezoni.

“Očekujem da pobjeđujemo” rekao je 23-godišnji košarkaš.

Karington je diplomac Univerziteta Siton HOL za čiji tim je prošle sezone postiyao prosječno 15,6 poena, imao 4,4 asistencija i 3,1 skokova.

Novom beku Mornara ispred dvorane Topolica dobrodošlicu su poželjeli direktor i sportski direktor Mornara Radivoje Mandić i Drago Spičanović, a nakon fotografisanja za klupski sajt, imao je priliku da se upozna i sa svojim svojim novim trenerom Mihailom Pavićevićem.

Karington je po dolasku u Bar priznao da ga je posebno obradovala informacija da ekipa čiji će dres nositi igra brzo i uz dosta šuteva sa distance.

“To je moja košarka, zato sam ovdje i zato očekujem mnogo od predstojeće sezone”, rekao je Karington.

Poslednje pojačanje Mornara Bronson Kejning, stiže u Bar u utorak ujutro.

Šampioni Crne Gore će sutra imati trening na stadionu Topolica, u nedelju su slobodni nakon čega će dva dana morati da treniraju u Sali OŠ Jugoslavija zbog toga što se u Topolici održava odbojkaški turnir na kojem učestvuje ženska reprezentacija Crne Gore.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније