Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Kosarka.me, Objavio: G.Š. ]

07. 09. 2018. 15:09 >> 14:53

PRVI PROFESIONALNI UGOVOR

Žižić potpisao za Barselonu

Juniorski reprezentativac Crne Gore Nikola Žižić potpisao je prvi profesionalni ugovor u karijeri sa ekipom Barselone, čiji će dres nositi i u naredne dvije sezone.

Žižić, 208 centimetara visoki centar, rođen 2000. godine, nastupaće za B tim Barselone, koji se takmiči u LEB Oro, drugom rangu španske košarke.

Mladi crnogorski košarkaš je već odigrao dva pripremna meča za predstojeću sezonu, ubacivši 13 poena u pobjedi protiv Angole (95:67) i 11 u trijumfu nad Benfikom (103:45).

Žižić je član Barselone od 2014. godine, kada se, zajedno sa svojim vršnjakom i zemljakom Pavlom Titićem, kao pionir preselio u Kataloniju iz podgoričkog kluba Joker.

Ovog ljeta tandem ''blaugrane'' nosio je naš nacionalni tim do 8. mjesta na U18 EP-u u Letoniji. Žižić je bilježio 11,3 poena i 7,3 skoka, dok je Titić postizao 10 koševa i 3,4 asistencije po meču.

Prema informacijama portala Kosarka.me, Titić nije produžio saradnju sa Barselonom, pa je trenutno u potrazi za novim angažmanom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније