Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

14. 09. 2018. 21:50 >> 08:20
3

MITROVIĆ OCIJENIO

Zaslužena pobjeda Turske, još uvijek smo u igri za SP

Najbolji crnogorski košarkaši namučili su Tursku u Ankari 79:69 na startu drugog kruga kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. Selektor Zvezdan Mitrović je ocijenio da je pobjeda Turske zaslužena, te da je njegov tim i dalje u igri za plasman na Mundobasket i da će iskoristiti svaku šansu koja se ukaže.

"Uživali smo da igramo u sjajnoj atmosferi, u kojoj su moji momci pokazali dobru igru, borili se 40 minuta. Imali smo nekoliko mladih igrača, gotovo debitanata, pokazali smo kvalitet. Turska je zasluženo pobijedila, a mi smo još u igri za Svjetsko prvenstvo. Pokušaćemo da iskoristimo svaku šansu“, kazao je selektor Zvezdan Mitrović.

Nikola Ivanović je bio zadovoljan igrom ekipe, uprkos porazu.

"Nijesmo dobro počeli, igrali smo meko, a kada ovakve igrače pustiš da idu od koša do koša i da postignu lake poene, onda je prednost domaćeg terena ogromna. Međutim, stabilizovali smo se i ukupno gledano - bilo je dobro. Imali smo veoma dobrih momenata. Utakmica je do finiša bila izjednačena, praktično na jedan ili dva posjeda. Iako smo izgubili, igra koju smo pokazali daje nam nadu za nastavak kvalifikacija“, rekao je Ivanović.

Bojan Dubljević je blistao večeras sa 22 poena i devet skokova, ali nije mogao sam protiv jake Turske.

“Želio bih da kažem da sam vrlo ponosan na ekipu, jer igrati ovako protiv sjajne ekipe u njihovoj kući izaziva samo ponos. Deset razlike izgubiti protiv njih je uspjeh iako to neće svi gledati na taj način. Ovo je jedna od najboljih ekipa u Evropi i na svijetu. Imali smo egal u jednom dijelu meča, nijesmo to iskoristili. Igraćemo sa njima na našem terenu i mislim da smo pokazali da možemo protiv njih, možda ih iznenadimo i dobijemo”, kazao je Dubljević.

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније