Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Mina ]

15. 09. 2018. 16:20 >> 16:02

MITROVIĆ OCIJENIO

"Meč s Ukrajinom presudan"

Crnogorskoj košarkaškoj reprezentaciji duel sa Ukrajinom jedan je od presudnih za oslazak na Svjetsko prvenstvo, kazao je selektor Zvezdan Mitrović.

Crna Gora i Ukrajina odigraće u ponedjeljak utakmicu drugog kola druge runde kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Izabranici selektora Mitrovića na startu nove runde kvalifikacija izgubili su juče u Ankari od Turske 79:69, dok je Ukrajina u Kijevu slavila protiv Španije 76:65.

Crnogorsku selekciju pobjeda nad Ukrajinom ostavlja u igri za Mundobasket, dok bi poraz označio kraj snova.

"Igramo pod određenim pritiskom. To je meč od izuzetnog značaja, možda jedan od presudnih za odlazak na Svjetsko prvenstvo”, kazao je Mitrović.

On je istakao da pobjeda Ukrajine protiv Španije nije iznenađenje.

“Ukrajina za mene nije iznenađenje. Sastav je pojačan za dva NBA igrača Aleksom Lenom iz Atlante i Svetislavom Mihajlukom iz Lejkersa, to je ozbiljan tim”, kazao je Mitrović.

On je kazao da crnogorska selekcija mora se ozbiljno spremiti za njih.

"Mora dobro da se odigra u svim segmentima. Agresivno, kontrola skoka – izgubljene lopte moramo da svedemo na minimum. Tada imamo šanse da odigramo dobru utakmicu i da osvojimo bodove", rekao je Mitrović.

Saopšteno je da je za duel sa Ukrajinom upitan nastup Dereka Nidama koji se povrijedio u trećoj četvrtini meča sa Turskom.

Utakmica između Crne Gore i Ukrajine igra se u ponedjeljak, u 20 sati i 15 minuta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније