Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

06. 08. 2013. 14:03   >>  14:03 9

EP U SLOVENIJI

Mitrović: Najvjerovatnije bez Pekovića

Košarkaš Minesote Nikola Peković najvjerovatnije neće igrati za crnogorsku reprezentaciju na Evropskom prvenstvu u Sloveniji, kazao je direktor reprezentativnih selekcija Danilo Mitrović.

On je kazao da je Peković trebao juče da se priključi saigračima na pripremama, ali je njegov dolazak izostao.

"Krajnji rok za njegov dolazak na pripreme bio je 5. avgust, koji je već probijen, pa Peković vjerovatno neće igrati za crnogorsku reprezentaciju na EP u Sloveniji", rekao je Mitrović agenciji MINA.

On je kazao da Peković još nije potpisao novi ugovor sa ekipom Minesote, što ga je spriječilo da se na vrijeme stavi na raspolaganje selektoru Luki Pavićeviću.

"On još nije potpisao ugovor, a radi se o najvećem ugovoru u karijeri. Dok se ugovor ne potpiše, on nema pravo da se priključi reprezentaciji, a vrijeme je već odmaklo", rekao je Mitrović.

Crnogorska košarkaška reprezentacija nalazi se na pripremama na Zlatiboru, odakle u četvrtak putuje za Beograd gdje će odigrati prijateljsku utakmicu sa selekcijom Ukrajine.

Nakon toga se vraćaju u Bar, gdje će raditi sedmicu, a zatim putuju za Dubrovnik, gdje će odigrati dvije prijateljske utakmice sa reprezentacijom Hrvatske.

Slijedi učešće na turniru u Kopru gdje će protivnici biti Italija i Slovenija. Posljednjih deset dana pred put na EP ekipa će trenirati u Podgorici.

EP u Sloveniji igra se od 4. do 22. septembra, a crnogorska reprezentacija takmičiće se u grupi B u Jesenicama sa reprezentacijama Srbije, Litvanije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Letonije.

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније