Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Objavio: O.Z. ]

23. 09. 2018. 23:20   >>  23:04 24

SVE RIJEŠENO ZA POLUVRIJEME

Džikić: Bilo je ispod svakog kriterijuma

Trener Budućnosti Aleksandar Džikić rekao je da je meč protiv Crvene zvezde u ABA Superkupu riješen u prvom poluvremenu.

Košarkaši Crvene zvezde osvojili su prvi trofej u sezoni pošto su deklasirali Budućnost za pehar ABA Superkupa – 89:75.

U prvih 20 minuta "crveno-bijeli" su postigli 57 poena.

"Sve je riješeno u prvom poluvremenu. Nijesmo imali energije, nijesmo imali svežine, ni snage. Primili smo 57 poena, većinu iz laganih poena poslije naših grešaka i otvorenih šuteva. Kada primite toliko poena u jednom dijelu igre, onda to nema veze da li ste s nekim u ekipi igrali ili ne. Bilo je ispod svakog kriterijuma", rekao je Džikić za televiziju "Arena sport", prenosi B92.

On je dodao da ekipa mora da napreduje jer već u drugom kolu regionalne lige igra sa Zvezdom.

"Idemo dalje. Ostaje nam da nastavimo sa radom, da iz ovog poraza izvučemo pouke i da spremni dočekamo start sezone. Novi okršaj sa Zvezdom imamo već u drugom kolu ABA lige i biće to lijepa prilika da momci pokažu šta su naučili i shvatili iz ovog duela koji je riješen u prvom poluvremenu", dodao je Džikić.

Пратите нас на

Коментари24

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније