Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Pobjeda / Arena ]

24. 09. 2018. 11:40   >>  11:30

VRANJEŠ PORUČIO

"Početak sezone dočekaćemo što spremniji"

Reprezentativac Nemanja Vranješ smatra da će Mornar dočekati sezonu u ABA ligi u boljoj formi od one koja je do sada demonstrirana tokom priprema.

Crnogorski prvak ubjedljivo je poražen od Partizana u Super kupu ABA lige, a ekipa već od subote ujutru kompletna žestoko radi na treninzima u "Topolici". Do petka, gostovanja Olimpiji u Ljubljani u prvom kolu ABA lige, očekuje se eventualni oporavak krilnog centra Strahinje Mićovića. Plejmejker Nikola Rebić će imati šansu za debi.

“Radimo na tome da početak sezone dočekamo što spremniji, sa ciljem da ponovimo uspjehe iz prošle sezone. Imali smo problema tokom priprema, nijesmo uspjeli maksimalno da se uigramo, ali stvari polako dolaze na svoje mjesto. Utakmica sa Partizanom je dokaz za navedeno”, rekao je Vranješ.

U ubjedljivom porazu od Partizana Vranješ je ipak vidio dovoljno razloga za optimizam.

“Igralo se po principu poen za poen gotovo sve vrijeme. Vidjelo da sa možemo da igramo brzo i agresivno, da možemo da igramo na visokom nivou. Partizan je kaznio naš pad u posljednjoj dionici i zasluženo stigao do pobjede. Nama ostaje da nastavimo sa radom i vjerujem spremni dočekamo stari: ABA lige. Svi smo svjesni da se od stare slave ne živi i svi smo spremni da pružimo maksimum kako bi ponovili uspjehe iz prošle sezone, odnosno kako bi ostali na vrhu do kojeg smo teško stigli”, rekao je Vranješ.

Mornar tokom sedmice rada neće igrati pripremne utakmice, a uprava šampiona Crne Gore radi na dovođenju još nekog pojačanja, kako bi se start ABA sezone dočekao na što višem nivou.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније