Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

28. 09. 2018. 17:30 >> 17:13
1

GLAVNI GRAD OBEĆAO

Više novca za KK Budućnost

Privodi se kraju posao na rekonstrukciji Velike sale SC Morača uspješno je završen pa ljubitelji košarke u Podgorici i Crnoj Gori mogu da uživaju u mečevima Eurolige u narednom periodu, saopštio je gradonačelnik Ivan Vuković. Vuković je istakao da će sljedeće godine značajnije finansijski podržati rad KK Budućnosti.

„Naš zajednički posao na rekonstrukciji Velike sale SC Morača uspješno je doveden do kraja, tako da su se stekli svi uslovi da ljubitelji košarke u Podgorici i Crnoj Gori uživaju u mečevima Eurolige u narednom periodu. Mi smo se obavezali kao Glavni grad da u narednoj godini značajnije finansijski pomognemo rad KK Budućnost Voli imajući u vidu da su ti ljudi Podgorici i Crnoj Gori pružili toliko toga lijepog. To za nas predstavlja ne samo razlog za zadovoljstvo nego i jednu vrstu obaveze na koju odgovaramo na ovaj način“ rekao je gradonačelnik Podgorice dr Ivan Vuković na sastanku sa upravom, stručnim štabom i košarkašima KK Budućnost Voli.

„Bićemo svake sedmice prisutni u SC Morača. Bodrićemo naše momke iskreno se nadajući da je rezultat koji su postigli u ABA ligi moguće ponoviti i da ćemo ostaviti dobar utisak u Evroligi“ istakao je Vuković izražavajući zahvalnost na istorijskom sportskom podvigu uz nadu da će im te slike poslužiti kao dodatni motiv da učine sve što je do njih kako bismo se radovali sličnim uspjesima.

“Košarkaški klub Budućnost Voli, stručni štab i uprava su došli u svoju kuću jer je Glavni grad vlasnik ovoga kluba i puno nam prija što imamo jednu veliku podršku od svoga grada, kako od gradonačelnika, preko kompletne uprave do svih preduzeća koja su radila na SC Morača gdje su bili ne samo partneri nego i nosioci i neko ko je bio od velikog značaja za rekonstrukciju ovog objekta”, rekao je predsjednik UO KK Budućnost Voli, Dragan Bokan.

On je naglasio da je ponosan i na to što je mnogo društveno odgovornih kompanija koji su bili zajedno sa Kompanijom Voli i Gavnim gradom u tom poslu.

“Sve smo uspjeli da obezbijedimo i mogu slobodno reći da smo zadivili ljude iz Evrolige – za 90 dana smo isprojektovali novu galeriju koja nam je omogućila da možemo da pređemo 5.000 stolica u SC Morača, ugradili novu rasvjetu i sve prostorije renovirali” naglasio je Bokan podsjećajući da je napravljen i novi pres rum, nove instalacije, svlačionice sa podnim grijanjem, zamijenjeni parketi, sređeno dvorište i parking Sportskog centra Morača, spoljašnja fasada…

“Najvažnije od svega, dokazali smo da je ovo put kako trebamo dalje zajedno da razvijamo i grad i državu. Ono što je značajnije od našeg plasmana u Evroligu je da smo pokazali da kada pružimo jedni drugima ruku možemo stvoriti mnogo toga i mislim da samo trebamo nastaviti tako” zaključio je Bokan.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније