Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Dnevne novine ]

04. 10. 2018. 09:22   >>  09:05

PAVIĆEVIĆ PORUČIO

"Imamo problema, ali borimo se"

Problemi postoje da bi se rješavali i da bi se borili sa njima, ocijenio je trener barskog Mornara Mihailo Pavićević.

Uprkos ubjedljivom porazu od Uniksa (74:97), ono što može da raduje Mihaila Pavićevića i njegov stručni štab je mnogo bolja igra Mornara u odnosu na meč protiv Olimpije u prvom kolu ABA lige u Ljubljani.

"Nije bilo realno da se nadamo iznenađenju i pobjedi protiv Uniksa. Napredak u igri u odnosu na meč sa Olimpijom se vidi. U Ljubljani nismo imali energiju, djelovali smo jako loše i u odbrani i u napadu. Protiv Uniksa je postojala energija i velika želja, ali je rival jednostavno bio bolji", rekao je Pavićević nakon duela.

Naredni meč u drugom po jačini evropskom takmičenju Barani igraju naredne srijede protiv Torina, a prije toga protiv Krke u Novom Mestu imaju priliku za prvi trijumf u novoj sezoni…

"Problemi postoje da bi se rješavali i da bi se borili sa njima. Mi imamo problema, ali se borimo i borićemo se. U duelu sa Olimpijom i Uniksom, najviše problema je bilo na pozicij i organizatora igre i na poziciji centra. Nastojaćemo da to neutrališemo i da u narednom kolu ABA lige, do prve pobjede", zaključio je Pavićević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније