Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Objavio: O.Z. ]

08. 10. 2018. 10:11 >> 09:53

BARANI STALI U FINIŠU

Pavićević: Dozvolili da Krka više želi pobjedu

Trener Mornara Mihailo nije bio zadovoljan zalaganjem svojih igrača u duelu sa Krkom.

Mornar je sinoć poražen od Krke u Novom Mestu (76:80), u meču drugog kola ABA lige.

"Čestitam Krki na pobjedi. Nažalost, oni su je više željeli, što ne mogu da razumijem. Kada izađeš na parket, to ne smiješ da dozvoliš - da protivnik više želi pobjedu od tebe. Imamo probleme i sa igrom i sa postavom koju nijesmo u potpunosti okupili.", kazao je Pavićević.

Tri šuta za tri poena i tri slobodna bacanja promašili su košarkaši Mornara u posljednjih 47 sekundi meča, što ih je na kraju i koštalo pobjede.

"Počeli smo u dobrom ritmu, a sa ulaskom (Kadina) Karingtona potpuno smo izgubili organizaciju napada i dozvolili domaćem timu da se vrati u igru. Slično tome, nastavili smo u trećoj četvrtini i dozvolili im da se rezultatski odlijepe. Poslije nekoliko rotacija uspjeli smo da nađemo pravu igru, ali sa nekim greškama u napadu, Krki je dozvoljeno da se vrati. U finišu meča smo forsirali šut za tri poena, a Krka je igrala pametno u napadu i kaznila nas sa linije slobodnih bacanja", kazao je Pavićević.

Mornar u trećem kolu igra protiv Partizana u Baru.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније