Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Objavio: O.Z. ]

09. 10. 2018. 10:33 >> 10:17

NBA PREDSEZONA

Odlični Vučević, poraz šampiona

Šest mečeva odigrali su protekle noći NBA timovi u sklopu priprema za predstojeću sezonu.

Majami Hit bio je bolji od Orlando Medžika 90:89. Orlando uprkos boljoj igri u drugom poluvremenu nije uspioo da dođe do preokreta.

Nikola Vučević je predvodio Orlando i sa 22 poena i 14 skokova zabeilježio je dabl - dabl. Vučević je dodao i tri asistencije i po jednu blokadu i ukradenu loptu.

U Majamiju je najbolji bio Rodni Mekgruder sa 19 poena. Goran Dragić je meč završio sa 16 poena, šest skokova i pet asistencija.

Šarlot Hornetsi slavili su u duelu sa Čikago Bulsima 110:104 u veoma zanimljivom meču koji je praktično rešila druga četvrtina u kojoj su Hornetsi došli do +14. Hornetse je sa 20 poena, sedam skokova i dve asistencije predvodio Kemba Voker. Džeremi Lamb je dodao 16, a Kodi Zeler 14 poena. Nikolas Batum je postigao sedam poena, ali je na to dodao 12 skokova i sedam asistencija. Sa druge strane, najbolji među Bulsima bio je Zak Lavin sa 26 poena.

Indijana Pejsersi nadigrali su sa 111:102 Klivlend Kavalirse sjajnom igrom u prvom poluvremenu pa im nije rezultatski naškodio ni pojačan tempo Kavsa u četvrtoj četvrtini.

Viktor Oladipo bio je najefikasniji u Indijani sa 23 poena, a zabilježio je i šest skokova. Pratili su ga Domantas Sabonis sa 16 i Tajrik Evans sa 14 poena. Bojan Bogdanović odigrao je 26 minuta i postigao šest poena uz dva skoka. U Klivlendu je najefikasniji bio Kajl Korver sa 17 poena, a po 10 su dodali Sem Deker i Džordž Hil. Ante Žižić je za osam minuta postigao šest poena uz tri skoka i jednu asistenciju.

Detroit Pistonsi i Bruklin Netsi igrali su i produžetak nakon koga su sa 110:108 slavili Netsi. Vašington Vizardsi su slavili protiv Njujork Niksa 110:98 zahvaljujući odlično odigranoj prvoj i trećoj četvrtini.

U posljednjem duelu noći Finiks Sansi su sa 117:109 pobijedili Golden Stejt Voriorse. I u ovom meču pobijedio je tim koji je punom snagom odigrao prvu i treću četvrtinu.

Po 18 poena su u ovu pobjedu ugradili Rajan Anderson i Deandre Ejton, a poen manje imao je Trevor Ariza. Dragan Bender nije se upisao u strijelce, a za osam minuta na parketu zabilježio je dva skoka i jednu asistenciju. Među Voriorsima najefikasniji je bio Stef Kari sa 23 poena, Kevin Durent postigao je 12 uz po pet skokova i asistencija, a po 11 poena dodali su Kevon Luni i Damijan Džouns.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније