Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Beta [ Objavio: O.Z. ]

13. 10. 2018. 15:48 >> 15:28
7

PAVIĆEVIĆ UOČI PARTIZANA

Nemamo izbora, moramo da branimo svoj teren

Trener košarkaša Mornara Mihailo Pavićević rekao je danas da očekuje interesantnu utakmicu protiv Partizana u ABA ligi, bez kalkulacija, i istakao da njegova ekipa nema izbora i da mora da brani svoj teren.

"Mi se za ovaj meč pripremamo kao i za svaki drugi, ali kad u Bar dolaze Crvena zvezda ili Partizan interesovanje publike i medija je daleko veće. Tako je sada, tako je bilo i minulih godina", rekao je Pavićević.

Košarkaši Mornara dočekuju sjutra ekipu Partizana u trećem kolu ABA lige.

Ekipa iz Bara je novu sezonu u regionalnom takmičenju počela sa dva poraza, dok je Partizan upisao dvije pobjede.

"Partizan je renovirao ekipu, startovao je jako dobro, ima velikih ambicija ove godine. Mi smo poslije turbulentnog starta, trijumfovali u Torinu i dobili vjetar u leđa za nastavak sezone. Na toj igri treba da gradimo optimizam, pogotovo u ABA ligi. Biće to interesantan duel, bez kalkulacija, jer obje ekipe idu na pobjedu. Nemamo izbora, moramo da branimo svoj teren", rekao je Pavićević.

Težak meč očekuje i košarkaš Mornara Nemanja Vranješ.

"Partizan je odlično otvorio sezonu i njegovi igrači sigurno dolaze puni samopouzdanja. Mi podižemo nivo igre na svakoj utakmici, što se potvrdilo i u Torinu. Ta pobjeda nam mnogo znači. Ne samo da smo prekinuli seriju poraza nego smo dobili i na samopouzdanju pred duel sa crno-bijelima", rekao je Vranješ.

"Pokušaćemo da pred našim vjernim navijačima dođemo do prve pobjede u prvenstvu koja bi nam mnogo značila za nastavak sezone", dodao je Vranješ.

Utakmica se igra sjutra od 17.00.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније