Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Beta [ Objavio: O.Z. ]

13. 10. 2018. 22:17 >> 21:56
2

U PARTIZANU ISTIČU

"Neće nas zavarati pobjeda u Laktašima"

Trener košarkaša Partizana Nenad Čanak rekao je danas da očekuje tešku utakmicu protiv Mornara i dodao da crno-bijele neće zavarati meč koji su nedavno protiv istog rivala odigrali u ABA Super kupu.

"Očekuje nas veoma teška i važna utakmica za obje ekipe. Mornar je startovao sa dva poraza i sada će učiniti sve da tu seriju prekine", rekao je Čanak za klupski sajt.

Košarkaši Partizana sjutra gostuju Mornaru u utakmici trećeg kola ABA lige. Partizan je novu sezonu u regionalnom takmičenju počeo sa dva poraza, dok je ekipa iz Bara upisala dva poraza.

Te dvije ekipe su se nedavno sastale u Laktašima na ABA Super kupu i tada je slavio Partizan sa 91:77.

"Utakmica koju smo nedavno odigrali u Laktašima nas neće zavarati. Oni su tokom nedjelje pokazali dobru igru u Torinu, gdje su zabilježili važnu pobjedu u Evrokupu i tako najavili da će na sjutrašnjoj utakmici biti na veoma visokom nivou", rekao je Čanak.

"S druge strane, mi ćemo dati sve od sebe da dođemo do pobjede kojom bi odlično započeli seriju od tri uzastopna gostovanja u ABA ligi i Evrokupu", dodao je trener crno-bijelih.

Bek Partizana Aleksandar Aranitović podsjetio je da su utakmice protiv Mornara u Baru u prethodne dvije sezone bile veoma zanimljive i teške i da vjeruje da će tako biti i sjutra.

"Pobjeda u Laktašima na Super kupu je arhivirana i u kontekstu sjutrašnje utakmice nema veliki značaj. Očekujem da oni pruže svoj maksimum kako bi došli do prve pobjede u ligi, a mi ćemo s druge strane odgovoriti istom mjerom, kako bismo napravili još jedan važan korak naprijed", rekao je Aranitović.

Utakmica se igra sjutra od 17.00.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније