Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

15. 10. 2018. 17:16   >>  16:54

POŠTUJE RIVALA

Džikić: I Darušafaka je u stvaranju tima

Trener košarkaša Budućnost Volija Aleksandar Džikić rekao je da je Darušafaka u sličnoj situaciji kao njegov tim. "Plavi" sjutra gostuju prošlogodišnjem osvajaču Evrokupa u meču drugog kola Evrolge.

Turski tim je, baš kao i Budućnost, promijenio roster, otšli su između ostalih najbolji igrač Skoti Vilbekin i trener Dejvid Blat.

"Naš protivnik je zaradio mjesto u Evroligi osvajanjem Evrokupa. Imamo veliko poštovanje za to. Tim je dosta drugačiji nego prethodne sezone, ali imaju veoma dobar roster. To je miks iskusnih stranih igrača, starijih turskih košarkaša, koji su poznati košarkaškoj javnosti, a tu su i veoma talentovani mladi igrači. I oni su novi tim, igračima je potrebno vremena da se naviknu da igraju zajedno, da shvate kako da budu najbolji što mogu u novom sistemu", rekao je Džikić.

Trener Budućnosti vjeruje da će imati sve igrače na raspolaganju.

"Raspored je izuzetno težak. Veoma je bitno da sjutra igramo u ritmu koji će nas staviti u što bolju situaciju da pobijedimo. Imamo nekih manjih povreda ali se nadam da ćemo biti kompletni za utakmicu", kazao je Džikić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније