Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Objavio: O.Z. ]

17. 10. 2018. 10:32 >> 10:11

KVALIFIKACIJE ZA MUNDOBASKET

Košarkaši i Tursku dočekuju u Nikšiću

Crnogorski košarkaši će dočekati selekciju Turske u Nikšiću 2. decembra, u četvrtom meču grupe I kvalifikacija za Mundobasket u Kini, potvrdila je Svjetska košarkaška federacija (FIBA).

Tako će jedan od potencijalno ključnih mečeva u borbi za prvi plasman na Svjetsko prvenstvo Crnogorci odigrati u dvorani u kojoj su ostvarili dvije pobjede ove godine, nad Bjelorusijom u junu i Ukrajinom u septembru. Ostalo je da FIBA potvrdi tačnu satnicu održavanja tog meča, u nedjelju 2. decembra, piše Pobjeda.

Crna Gora će 29. novembra gostovati Letoniji u Rigi, a i taj meč je jasna šansa za trijumf, s obzirom na to da će protivnik biti oslabljen neigranjem gotovo svih zvijezda. Takođe, i Turci će nastupiti u znatno oslabljenom sastavu u odnosu na onaj koji je u Ankari pobijedio “crvene” u septembru.

"Izuzetno sam zadovoljan i zahvalan na podršci koju smo imali u Nikšiću u pobjedama, kako protiv Bjelorusije tako i protiv Ukrajine", kazao je selektor Zvezdan Mitrović u septembru.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније