Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

22. 10. 2018. 20:54 >> 20:31

SLIJEDE REAL I CEDEVITA

Džikić: Zadovoljan sam, hvala publici

Trener Budućnost Volija Aleksandar Džikić bio je zadovoljan nakon rutinske pobjede nad ekipom FMP-a.

"Hvala FMP-u na pravoj muškoj borbi. Nijesmo očekivali, niti mislimo da je bio lagan posao. Zadovoljan sam pobjedom, idemo dalje. Hvala ljudima koji su došli da nas gledaju, opet ih je bilo preko 2.000", istakao je Džikić.

"Plavi" su većim dijelom meča kontrolisali dešavanja na parketu.

"Ne možeš da održavaš 20 razlike stalno. FMP je pogodio neke šuteve, a bili smo vrlo jasni ko želimo da šutira, a ko ne, što su igrači ispoštovali. Nije to prevelik problem, ali mi je zasmetalo što smo na 20 razlike bili nedorečeni u napadu. Vjerovatno smo se umorili", naglasio je Džikić.

Trener Budućnosti se potom na dva vezana gostovanja koja čekaju njegov tim. U četvrtak Podgoričani idu na noge Realu, a u nedjelju igraju protiv Cedevite.

"Prvo gostovanje je lagano, jer nemamo nikakvog pritiska, idemo da se takmičimo sa ljudima koji su prvaci Evrope. Vodićemo na put Nikolu Ivanovića i Edvina Džeksona, kojem se vratila temperatura. Vidjećemo da li će da igraju. Ako ne budu mogli, igraće Gordić, Petar Popović i Eron Kraft", zaključio je Džikić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније