Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Objavio: O.Z. ]

23. 10. 2018. 09:05 >> 09:13

NASTAVAK DOBRIH PARTIJA

Orlando iznenadio Boston, dabl-dabl Vučevića

Crnogorski košarkaš Nikola Vučević ostvario je dabl-dabl u pobjedi Orlanda u gostima protiv Bostona 93:90, u jutros odigranom meču NBA lige.

Orlando je napravio iznenađenje i slavio je protiv Bostona koji je među najboljim timovima Istočne konferencije.

Gosti sa Floride su u Bostonu već u prvoj četvrtini imali 12 poena prednosti, da bi Seltiksi to smanjili na minus tri do velikog odmora. Opet je Orlando napravio dvocifrenu prednosti i tako je pokazao da je spreman da napravi iznenađenje u TD Gardenu.

Boston je u posljednjoj četvrtini pokušao da dođe do preokreta i preko Gordona Hejvorda i Kajrija Irvinga stiže do 91:90. Ključne poene sa slobodnih bacanja za Mendžik postiže Evan Furnije, a u poslednjih pet sekundi su šuteve za izjednačenje promašili Irving i Hejvord.

Vučević je meč završio sa 24 poena i 12 skokova.

U pobjedničkom timu istakao se i Džonatan Ajsak sa 18, dok je u ekipi Bostona najbolji bio Kajri Irving sa 22 koša.

Luka Dončić je takođe odigrao još jednu dobru partiju. Mladi Slovenac je postigao 19 poena u pobjedi Dalasa nad Čikagom 115:109. Vesli Metjus je imao poen više dok je Zek Lavin imao 34 kod Čikaga.

Los Anđeles Lejkersi su nakon produžetka poraženi od San Antonija 143:142. Lebron Džejms je imao priliku da donese trijufm svom timu u produžetku ali je promašio dva slobodna bacanja. Ovo je treći poraz Lejkersa, a drugi od početka sezone u "Stejpls centru".

Minesota je kod kuće slavila protiv Indijane 101:91. Džimi Batler je bio najbolji kod Timbervulfsa sa 20 poena, a Bojan Bogdanović i Viktor Oladipo su imali isto toliko kod Pejsersa.

Na ostalim utakmicama postignuti su sljedeći rezultati:

Toronto - Šarlot 127:106
Milvoki - Njujork 124:113
Juta - Memfis 84:92
Portland - Vašington 124:125
Golden stejt - Feniks 123:103

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније