Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

29. 10. 2018. 12:12 >> 11:50

PAVIĆEVIĆ NAKON PORAZA

"Igrali smo bez glave"

Trener barskog Mornara Mihailo Pavićević ocijenio je da su njegovi igrači, veći dio utakmice protiv Mega Bemaxa, odigrali bez glave.

Podsjetimo, košarkaši Mornara poraženi su u Baru od Mega Bemaksa 84:80, u utakmici petog kola ABA lige.

Mornar je tokom cijelog meča jurio zaostatak, samo jednom uspio je da izjednači, ali nije imao snage za potpuni preokret.

"Čestitam ekipi Mege na potpuno zasluženoj pobjedi. Kao što sam rekao u najavi, oni su mlada, vrlo opasna ekipa, igraju sa mnogo energije. Ako im dozvolite da razviju svoju igru, onda svako može biti u problemu. Moje priče na kojima sam insisitrao na sastancima uoči ove utakmice, kao da su se odbile od zida. Moji igrači ili nijesu shvatili ili nijesu željeli da shvate kako bi trebalo da igramo. Otvorili smo katastrofalno utakmicu, dozvolili ekipi Mege da se razmahne, da stigne do velikog vođstva, a onda je trebalo puno energije da se prednost gostiju stiže. Imali smo par prilika i u samoj završnici, ali kao što smo veći dio utakmice igrali apsolutno 'bez glave', tako je bilo i u završnici", rekao je Pavićević, prenosi Sportklub.

Ekipa iz Sremske Mitrovice upisala je petu pobjedu i zadržala maksimalan učinak u regionalnom takmičenju ove sezone, dok je Mornar upisao treći poraz.

"Radili smo sve potpuno suprotno od onoga što smo se dogovorili. Rezultat takve igre je poraz. Jednostavno, kada vidite da smo šutnuli 33 puta za tri poena, a da je nama osnovna ideja bila da ih napadnemo pikom pod košem, onda vidite koliko smo bili mentalno nespremni za ovu utakmicu. Svako ima pravo na loše veče, ali ako se dogovorimo o planu igre, onda moramo da probamo da to ostvarimo. Ako to ne uradimo onda ja snosim apsolutnu odgovornost, ali ako igrač igra svoju igru onda tu nešto nije u redu. Ovo nije prvi put da imamo izraziti problem pod košem. Bitadze je pravio razliku, nijesmo imali pravog igrača da ga zaustavi, a onda smo i u samoj završnici dozvolili lake poene Čarapiću koji je tri puta položio preko Lukovića. Tako se ne zaslužuje pobjeda, nezavisno od toga ko je rival", zaključio je Pavićević.

Mornar će u narednom kolu, 4. novembra, biti gost Cibone.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније