Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Izvor: Beta, Objavio: I. P. ]

30. 10. 2018. 09:22 >> 09:00

NBA LIGA

Rekordnih 14 trojki Kleja Tompsona

Košarkaši Sakramenta pobijedili su prošle noći u gostima ekipu Majamija sa 123:113. Veče u NBA ligi obilježio je rekord Kleja Tompsona.

 

Najefikasniji u trećoj uzastopnoj pobjedi Kingsa bio je Vili Kouli Stajn sa 26 poena, dok je Badi Hild dodao 23. Na drugoj strani, Džoš Ričardson je postigao 31, Goran Dragić 20, a Hasan Vajtsajd 16 uz čak 24 skokova.

Košarkaši Denvera su na svom terenu slavili protiv Nju Orleansa sa 116:111, što je peta pobjeda Nagetsa u šest mečeva.

Džamal Marej i Gari Heris su u pobjedničkom timu ubacili po 23 poena, dok je u redovima Nju Orleansa najbolji bio Džulijus Rendl sa 24.

Proteklo veče u NBA ligi, ipak, bilo je u znaku Kleja Tompsona koji je u pobjedi Golden stejta nad Čikagom (149:124) postavio rekord po broju postignutih trojki na jednom meču.

Tompson je ubacio 14 trojki čime je oborio rekord (13) koji je do sada držao njegov saigrač Stef Kari. On je meč završio sa 52 postignuta poena s tim da u posljednjoj deonici uopšte nije ulazio u igru.

Stef Kari je dodao 23, a Kevin Durent 14 poena, dok su Čikago predvodili Zak Lavin i Antonio Bleknej postigli po 21.

Milvoki je bio bolji od Toronta sa 124:109 i tako upisao sedmu pobjedu u isto toliko odigranih mečeva. Baksima je ovo najbolji početak sezone još od 1971/72.

Najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Ersan Iljasova sa 19 poena, dok su Erik Bledso i Malkom Brogdon ubacili po 17.

Džimi Batler je sa 32 poena bio jedan od najzaslužnijih za pobjedu Minesote nad Los Anđeles lejkersima od 124:120, San Antonio je poslije produžetka pobijedio Dalas sa 113:108, dok je Njujork bio bolji od Bruklina sa 115:96.

Košarkaši Portlanda bili su bolji od Indijane sa 103:93, dok je Filadelfija, uz dobru partiju Bena Simonsa (21 poen, 12 skokova i devet asistencija) slavila protiv Atlante sa 113:92.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније