Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

02. 11. 2018. 21:49 >> 21:55
1

OKREĆU SE OLIMPIJI

Džikić: U Evroligi se greške surovo kažnjavaju

Trener Budućnost Volija Aleksandar Džikić kazao je da se u Evroligi greške surovo kažnjavaju.

Budućnost je izgubila od Panatinaikosa u “Morači“ i pretrpjela i peti poraz u najkvalitetnijem evropskom takmičenju.

"Bili smo u igri, ali smo kažnjeni. Imali smo neke promašaje, neke šuteve smo izbjegli, neke smo isforsirali... Imali smo četiri vezane greške na početku treće četvrtine i kažnjeni smo. Mislim da nijesmo bili ni daleko da pobijedimo. Ovaj nivo je visok, nije isto napadati centre u ABA ligi i Evroligi. Ja sam ubijeđen da ćemo svi biti bolji. Djelovali smo kao tim, i kada smo gubili i kada smo vodili, mislim da se to vidjelo i da su navijači prepoznali", rekao je Džikić.

Trener Budućnosti je najavio promjene u timu...

"Uradićemo šta je u interesu kluba, možda i sa Kraftom, možda i sa nekim drugim igračima. Biće promjena onog momenta kada se nađe ono što nam odgovara... Malo je lakše kad smo na nižem nivou, a mi trebamo igrače koji će da nas osvježe i pomognu nam. Nekoliko momaka nas je odbilo, na tržištu nema baš mnogo igrača profila koji nam odgovaraju", rekao je Džikić.

Trener Podgoričana je kazao da nema vremena za tugovanje i da tim već mora da se okrene meču sa Olimpijom u ponedjeljak u “Morači“.

"Nije najlakša stvar da se okrenemo odmah narednoj utakmici, ali moramo. Nema vajde od kukanja, ne možemo da filozofiramo, već da se spremamo za ono što nas čeka. Sada je pitanje da li ćemo tri dana da "nosite crninu" i da dođete grogirani na Olimpiju. To tako ne može ", kazao je Džikić.

Trener Panatinaikosa Ćavi Paskval rekao je da je njegov tim trojkama slomio otpor rivala.

“Pogodili smo nekoliko trojki i prelomili utakmicu. Mislim da smo bili bolja ekipa. Međutim, nijesmo bili efikasni u nekim momentima. Mučila nas je i kontrola skoka, ali jej šut za tri prelomio”, rekao je Paskval.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније