Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

04. 11. 2018. 19:03 >> 19:44

OČAJAN START MEČA

Mornar poražen od Cibone u Zagrebu

Košarkaši Mornara poraženi su od Cibone u Zagrebu, u 6. kolu ABA lige, rezultatom 73:84.

Cibona je u Draženovom domu imala nevjerovatno otvaranje meča, povela je 19:0, a Mornar je prve poene postigao tek nakon šest minuta igre.

Nakon prve dionice bilo je plus 18 za domaći tim (28:10) i činilo se da je priča u ovom meču za crnogorskog prvaka završena.

Međutim, predaje nije bilo. Mornar je odigrao odlično drugu četvrtinu i potpuno se vratio u igru, pa je na odmor otišao sa samo šest poena zaostatka - 42:36.

Ipak, umjesto preokreta, Barani su posustali u trećem periodu. Cibona je to iskoristila i nakon 30 minuta igre povećala je prednost na 14 razlike - 63:49.

Nakon toga Mornar više nije mogao da se još jednom vrati u meč. Domaći košarkaši su uspjeli da sačuvaju prednost i da dođu do trijumfa do kojeg su ih vodili bivši igrač Mornara Rajli-Ros i Markota sa po 17 poena.

U ekipi Mornara najefikasniji je bio Đorđe Drenovac sa 23 poena.

To je četvrti poraz Mornara koji ima i dvije pobjede. 

Košarkaši podgoričke Budućnosti igraće sjutra na svom terenu protiv Olimpije iz Ljubljane.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније