Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta, rtcg.me ]

05. 11. 2018. 09:24 >> 09:06

VUČEVIĆ SOLIDAN

Orlando iznenadio San Antonio

Orlando je prošle noći iznenadio San Antonio 117:110, a trijumfe su upisali i Milvoki, Finiks, Toronto i Vašington.

Medžik je uspio da ispusti čak 26 poena prednosti pred posljednjih devet minuta.

Međutim, gosti su postigli 12 trojki i odoljeli pritisku Sparsa u finišu meča. Predvodio ih je Aron Gordon sa 26 poena i osam skokova, 18 je postigao Di Džej Ogustin, a 16 Terens Ros.

Naš reprezentativac Nikola Vučević postigao je 13 poena uz osam uhvaćenih lopti i tri asistencije za 32 minuta na parketu.

Najefikasniji u Sparsima bio je Demar Derozan sa 25 poena, sedam skokova i pet asistencija, 16 je ubacio Peti Mils, 15 Marko Belineli, a 14 Lamarkus Oldridž.

Košarkaši Milvokija pobijedili na svom terenu Sakramento sa ubjedljivih 144:109.

Milvoki sada ima osam pobjeda i jedan poraz, što je najbolji skor franšize u istoriji poslije odigranih devet utakmica. Baksi su, takođe, postigli najviše poena od početka sezone, kao i rekord franšize po broju postignutih trojki - 22.

Najbolji u pobjedničkom timu bio je Janis Adetokunbo koji je upisao drugi "tripl-dabl" ove sezone - 26 poena, 15 skokova i 11 asistencija. Njega su najbolje pratili Erik Bledso sa 17 poena i Ersan Iljasova sa 15 poena.

U redovima Kingsa, koji su prekinuli niz od pet uzastopnih pobjeda, najefikasniji je bio Džastin Džekson sa 22 poena, dok je Badi Hild dodao 19. Srpski košarkaš Nemanja Bjelica imao je slabo veče pošto je za 21 minut na terenu upisao po četiri poena i skoka i jednu asistenciju.

Košarkaši Finiksa slavili su protiv Memfisa sa 102:100 i tako prekinuli niz od sedam poraza u nizu, odnosno upisali tek drugu pobjedu od početka sezone.

Pobjednički koš za Sanse postigao je Devin Buker 1,7 sekundi prije kraja meča. Buker je ujedno bio i najefikasniji u pobjedničkom timu sa 25 poena, dok je Trevor Ariza ubacio 16. Na drugoj strani najbolji je bio Šelvin Mek sa 21 poenom.

Košarkaši Toronta pobijedili su Los Anđeles Lejkerse sa 121:107.

Toronto je do pobjede vodio Serž Ibaka sa 34 poena, što je njegov rekord karijere, a najbolje ga je pratio Kajl Lauri sa 21 poenom i 15 skokova. U ekipi Lejkersa istakao se Kajl Kuzma sa 24 poena, dok je Lebron Džejms utakmicu završio sa 18 poena i šest asistencija.

Košarkaši Vašingtona su prekinuli niz od pet uzastopnih poraza, pošto su prošle noći na svom terenu slavili protiv Njujorka sa 108:95 predvođeni Džonom Volom sa 26 poena i Bredlijem Bilom koji je dodao 22 poena.

Portland je bio bolji od Minesote sa 111:81. Najbolji u pobjedničkom timu bio je Jusuf Nurkić sa 19 poena i 12 skokova, dok su Si Džej Mekolum i Damijen Lilard ubacili poen manje. U poraženom timu najefikasniji je bio Karl Entoni Tauns sa 23 poena.

Bruklin je bio bolji od Filadelfije sa 122:97.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније